For en tid siden har Qiaosai Pu Maria Bartomeu fortalt Gill Marin, selv om Barca er interesseret i Antoine Griezmann, men klubben vil ikke forsøge at introducere Antoine Griezmann i sommer. En spansk medie hævder Gill Marin før lad Qiaosai Pu Maria Bartomeu Se en ting, Atletico Madrid i sommer kan ikke introducere nye spillere, hvis Antoine Griezmann forlod, holdet ikke har erstatning for spillerne, så Antoine Griezmann til at deltage i Barca, var denne mulighed ikke Længere muligt. Ikke desto mindre, fansens entusiasme for at se efter Billige Fodboldtrøjer i forbindelse med ham har været høj. Sikker og hurtig shopping indgang venligst klik på linket for at komme ind.

Qiaosai Pu Maria Bartomeu fortalte Atletico Madrid, Barca vil ikke introducere Atletico Madrid-spillere, de spanske medier siger to klubforbindelser er meget gode, Antoine Griezmann nuværende kontrakt likviderede skader på 200 millioner euro vil falde tilbage til 100 millioner euro næste år. Så franskmanden Antoine Griezmann mere tilbøjelige til at forlade. At Køb Griezmann Trøje har noget, der er værd at huske, hvis han virkelig forlod Atletico klubben. De vil ikke forsøge at bringe nogen Atletico Madrid spillere i sommer. Men Barca vil prøve det næste sommer.

De spanske medier har afsløret, at Barca-chefen Ernesto Valverde Tejedor har set Antoine Griezmann som den bedste mulighed og vil gøre sit bedste for at få den europæiske cup af guldstødspillere. Men ifølge medierne planlagde Atletico ikke at sælge Antoine Griezmann til en pris mindre end 200 millioner euro. De havde jo ikke mulighed for at introducere nye spillere i sommer. For at se mere af de seneste hotnyheder om europæisk fodbold kan du Besøg vores fodboldtrøjer hjemmeside og vælge dine foretrukne trøjer.

 

Barca-har-til-hensigt-at-introducere-Antoine-Griezmann