I den sidste runde af 2017/18 sæsonmesterskabeligaegruppe, Real Madrid hjemme 3-2 Lectra Borussia Dortmund. Trofast iført Billige Fodboldtøj til Børn små fans præstationer er meget aktive. I denne kamp har Real Madrids erstatningsspiller Borja Mayoral høstet, han har scoret 3 mål i de sidste 2 spil, præstationen er fremragende. Imidlertid har Real Madrid dette spil også dårlige nyheder, den vigtigste forsvareren Raphaël Varane, der er skadet, forlod banen, sammen med suspensionen af ​​Sergio Ramos, Real Madrid i denne weekends liga, står over for dilemmaet for manglen på zhongwei-spillere.

I kampen med Borussia Dortmund, Borja Mayoral igen som startspiller. I starten af ​​de første 8 minutter scorede han en succes og scorede et personligt første mesterskabsmål. Supportere af Billige Real Madrid tøj til børn på banen jubler for ham. Efter kampen skabte Borja Mayoral flere gange en god chance for at score, desværre ikke lykkedes at bryde målet igen. Borja Mayorors gode spilstatus kan også få Karim Benzema til at føle sig lidt nervøs, selv om Borja Mayoral måske ikke kan ryste sin hovedposition, men sidstnævnte kun scorede 2 ligamål i denne sæson, er situationen meget pinligt.

Derudover har Real Madrid en dårlig nyhed i dette spil. I den første halvdel af 37 minutter blev den franske forsvarer Raphaël Varane skadet i mangel af en rival, og bad om at forlade banen. Det ser ud til, at skaden ikke er lys. Real Madrid kaptajn Sergio Ramos i kampen mod Bilbao Athletic Club, dommeren dømte et rødt kort sendt ud af arenaen. Raphaël Varane, to af ægte Madrids centrale forsvarer, vil ikke kunne spille i ligaen i weekenden. På den tid kan Zidane kun sende Nacho Fernández og Jesús Vallejo Lázaro centrale forsvarskombination. Samtidig søger fodbold skjorter, herunder Fodboldtøj til Børn med navn for venner, kan du klikke på linket for at købe varer online på vores hjemmeside, hvilket er et af valgene som julegave. Der er rabat til rådighed.

Real-Madrid-centerspillerens-situation-er-ikke-optimistisk